Menu Sluiten

Industriebouw


Industriebouw

Informatie over industriebouw.

Industriebouw is de bouw voor de industrie. Er zijn vele firma’s die gespecialiseerd zijn in industriele bouwprojecten op uw maat. Dit omvat o.a. het bouwen van bouwwerken voor de industrie, zoals productiehallen, opslagruimtes en kantoren van fabrieken.

De bouw van industriële gebouwen is tegenwoordig een hot item.

Er zijn vele soorten gebouwen die onder de categorie industrie vallen. Zij omvatten kantoorgebouwen, reparatie- of fabricagefaciliteiten, pakhuizen, reparatiewerkplaatsen, garages, opslagloodsen, schuren, werkplaatsen, opslageenheden, autofabrieken, las- en gieterijwerkplaatsen, fabrieken, en autodealerbedrijven. Industriebouw omvat eveneens de bouw van banken, hotels, restaurants, winkels, bioscopen, luchthavens, scholen, kantoren, winkelcentra, en nog veel meer.

Industriële gebouwen zijn er ook in vele vormen. Er zijn kantoorgebouwen, zoals die waarin grote bedrijven zijn gehuisvest. Er zijn ook fabrieken en garages die zijn gebouwd en worden gebruikt door andere bedrijven. Er zijn ook magazijnen die zijn ontworpen om multifunctioneel te zijn.

De industriebouw biedt een totaalpakket in industriebouw aan zoals ontwerpen, restylen en bouwen op zich. Een groot deel van industriele bouwprojecten worden uitgevoerd in betonskeletbouw en staalbouw.

Info over industriebouw

Gegevens over Industriebouw

Een goede partner en leverancier in industriebouw zal steeds de juiste prijs-kwaliteit verhouding hanteren en streven naar een correcte uitvoeringstermijn. Vaak begeleiden ze de klant persoonlijk om het proces te optimaliseren en een correcte opvolging te garanderen.

U zult ook verschillende soorten bouwmaterialen zien die bij de bouw van deze gebouwen worden gebruikt. Pre-gebouwde gebouwen zijn gemaakt van staal dat met bouten aan elkaar is bevestigd. Er zijn ook modulaire gebouwen die stuk voor stuk worden vervaardigd. Industriële gebouwen zijn zeer belangrijk voor de economie van een land.

Meer info over industriebouw nu op www.axor.be.

Tags

Industriebouw Fabriekshallen | Industriebouw Grote Ondernemingen | Industriebouw Kantoorruimtes | Industriebouw Kmo | Industriebouw Limburg | Industriebouw Op Maat | Industriebouw |